Meldug lugt

Meldug Lugt er ikke svært at identificere. Det er normalt beskrevet som den typiske kælder lugt. En muggen lugt, som også er en klar indikation af, at din kælder kan have et fugt problem.

Vanskeligt at fjerne
Fugt skaber et gunstigt miljø for vækst af mikroorganismer. Disse udvikler til gengæld skadelige toksiner – toksiner. Mold bliver mykotoksiner og de gror i organisk materiale som træ og tekstiler. Butikker, for eksempel tøj i en fugtig kælder, kan medføre at de kan få en Meldug lugt, der er umuligt at vaske af.

Meldug lugt og fugt forårsager alvorlige problemer for allergikere
Allergikere kan have svært ved opholde sig i boliger, der blev beskadiget af fugt, selv efter du har fjernet det synlige mug. Det afhænger af de resterende mykotoksiner, der sidder i byggematerialer, der ikke er ryddet op.

Ozon behandling mod meldug lugt og bakterier
Ozon behandling kan være nødvendig for at slippe af mykotoksiner i et hus. Ozon fjerner meldug lugt og dræber resterende mug og mider og bakterier. Selv om vira og sporer dræbes til en vis grad. Ozonen nedbryder derefter det til ilt og gør det helt uskadeligt. De fleste mennesker oplever en bedre luft. Lugten af ​​røg og lugt fra tæpper vil også forsvinde, under ozonbehandlingen.

Den første aktion mod Meldug lugt i kælderen er at en gang for alle sætte en stopper for fugt problem.