Mug

Mug trives i fugtige miljøer og kan vokse utroligt hurtigt. Hundredvis af forskellige arter kan findes på væggene, byggematerialer og rumluften. Det vurderes, at formen er et reelt monster i forhold til at forårsage sundhedsproblemer. Tag derfor mug meget alvorligt.

Skimmel og misfarvning af væggene
Væksten i mug kan skyldes fugt i bygninger. I modsætning til træ rådnende svampe, bryder mug ikke bygningens tømmer ned, men misfarver til gengæld vægge og materialer i stedet. Duften af ​​skimmel er ubehageligt, og det kan være vanskeligt at fjerne. Normalt er du nødt til at skille dig af med tekstiler og andet, der er berørt af Meldug lugt. Men det største problem med mug er den store sundhedsrisici.

Svampesporer i luften
Mug producerer store mængder sporer. Dette kan gøres på kort tid. Sporerne, som er de enheder til avl af svamp er små frø. De er båret af luftbåret støv, der let spredes gennem luften. Derved får vi mennesker lettere de stoffer i os fra mug, end de stoffer, fra rådnende svampe.

Sundhedsrisici ved mug
Et miljø med fugt og skimmelsvamp kan forårsage problemer med slimhinderne: brændende øjne, tilstoppet næse, ondt i halsen, osv Alvorlige symptomer er hovedpine, døsighed, koncentrationsbesvær, hukommelsestab og dårlig almentilstand kan også spores til fugtproblemer i hus efter de seneste resultater. Nogle kan også opleve alvorlige allergiske reaktioner.

Slip af med skimmel i indendørs miljøer
Du kan ikke slippe af mug indendørs, medmindre det er underliggende et fugt problem, der bliver løst. Grunden til, at kælderen har fugtproblemer er normalt, at vand trænger gennem kældervæg. Hvis der er et udtryk af et fugt problem, har du brug for en oprydning; alle materialer der er beskadiget af skimmel og råd skal udskiftes. Dette gælder også for isolering. Rengøring med særlige midler kan hjælpe mod overfladiske svampeangreb.

Forbedringer til værelserne via ventilationsløsninger kan også være en vej. Men igen, den første ting at gøre, er at fastsætte årsagen til fugt problemet.