Slip af med fugt

Kan du genkende den typiske kælder lugt? Har du det derhjemme, har du sandsynligvis en fugt problem, og bør overveje at tage det. Årsagerne til, at vand og fugt i at trænge ind i kælderen kan være mange. Heldigvis findes der en effektiv gengældelse. Med en fugtighed på over 80%, kan formen blive et problem. Årsagerne til indtrængning af vand i kælderen kan være mange. Der er foranstaltninger til hurtigst muligt at stoppe vandet. Og så er der to faste og effektive foranstaltninger til bekæmpelse vand indstrømning. Lær mere om, hvordan du kan slippe af med fugt.

Årsager til fugt
Der kan være mange årsager til problemer med fugt i kældre. Men typisk er det væggen der optager vand fra den omgivende jord, lækage og udsivning af vand gennem svage punkter i konstruktionen og kapillær fugtspredende basis.

Fugt Forebyggelse
Fugtproblemer er blevet større i den seneste tid. Der er flere grunde: Ekstremt vejr, mislykket dræning, forkert konstruktion og design arbejde. Men der findes forebyggende og øjeblikkelige foranstaltninger til at tage sig af fugt i kælderen.

Afløb
Den mest almindelige metode til fugtspærre er dræning. Det er ofte en forkert løsning, og at opdage funktionsfejl i dræningen kan være en bekostelig oplevelse.

Aqua Dry fremgangsmåde
Aqua Dry metoden er for de fleste en mindre kendt metode end dræning. Metoden er beskrevet teknisk som elektroosmose, tørring af kældervægge ved hjælp af naturens love. Det er en hurtig vinder i popularitet, primært fordi det er en meget enklere og mindre kostbar proces at installere Aqua Dry boksen end at dræne.