Usynlige fugtskader

At dekorere kælderen kan føre til usynlig fugtskader. Råd, kan være spredt ud bag murene uden at blive opdaget, før de bliver udbredt. Skaderne er vanskelige at opdage, og i de værste tilfælde, kan dem, der bor i huset lide af helbredsproblemer, uden at forstå hvorfor.

Husets vejrtræknings system
At isolere og forbedre kælderen kan være attraktivt. Men er det på den forkerte måde, kan det have alvorlige konsekvenser, både økonomisk og for bygningens funktion. Kælderen er nemlig et af ​​husets luftveje. Et system, der ikke kan bringes i fare.

Fugt fælder
Mange gør deres rå kældere til opholdsrum og beboelse. Men vægge og parketgulve kan skjule skader såsom råd og skimmelsvamp. Ved mistanke om fugt, lys på panelet eller gipsplader og inspicere bag det, efter enhver usynlige fugtskader. Råd i fodpaneler er endnu et tegn til at søge. Søg ved hjælp af en måling fugt instrumenter.

Skimmel og mug analyse i forfølgelsen af ​​usynlige fugt skader
Faglige selskaber kan lave en skimmel og mug analyse i din kælder. Virksomheder med speciale i fugt-fugemasse løsninger tilbyder ofte gratis inspektion og kontrol af fugtighed. De har den viden og midler til at afsløre den usynlige fugt i kælderen.